Hoppa till sidans innehåll

Skoterstugor


PSSK har två stycken stugor, skoterstugan i Bergsviken och Svartlidenstugan:

PSSK Skoterstugan Bergsviken

Klubbens egen skoterstuga står i Bergviken/Storfors, ganska centralt mellan E4:an och vattnet. Med skoter hittar du enkelt hit från älven. Kom bara ihåg att inte gena för mycket vid Bergviksbron då det strömmar och isen kan vara dålig. Leden går över gården och fortsätter längs med E4:an söderut till viadukten över till Storfors. Det går även bra att ta sig hit med bil, antingen via cykelvägen från Bergsviken till båthamnen eller från Storforsviadukten. 

Skoterstugan i Bergsviken använder vi till möten och events. Stugan som är till för alla medlemmar i klubben hålls öppen några gånger varje vinter, håll utkik på Facebook och här på webben. Då är du välkommen att köpa en billig kopp fika och umgås. 

 

Skoterstugan Svartliden

Svartlidenstugan är vår mysigt timrade lillasyster belägen en bit upp efter Nasaleden, strax nedanför Roka Viltvatten. Stanna gärna och ta en kopp kaffe och njut av stillheten – du lär bli kvar en stund.

Svartlidenstugan är vår senaste skapelse. Ett stort TACK vill vi rikta till alla er som har timrat, fraktat och ställt stugan på plats, eller på något annat sätt hjälpt till! 

Här finns en grillplats ute, ca 100 m norr om stugan, och en inne. I stugan blir det snabbt varmt när brasan är tänd. Välkommen att övernatta om du önskar en natt mitt i naturen. Med rätt liggunderlag sover du gott på golv eller bänkar.

Det är långt till närmaste soptunna så kom ihåg att ta hem det du tog hit (skräpet).

Här finns utedass.

Hitta till Svartlidenstugan:

X 7262471
Y 1730125
eller +65° 22′ 59.15″, +20° 45′ 28.62″

 

Hyr en grill

PSSK äger en murikka samt ett grill/stekbord som finns att hyra som både privatperson och förening eller företag. Priset för detta är 200 kr/dygn för privatperson eller förening och 400 kr/dygn för företag.

Vid intresse, kontakta Jonny Almqvist

 

Uppdaterad: 05 MAJ 2018 00:19 Skribent: PSSK
E-post: This is a mailto link

Bli medlem i PSSK

Deep Powder Magazin 2017/2018

Evenemangskalender PSSK

Förarbevis skoter

Kontakta styrelsen

SNOFED

Tänk först - kör sen!

PSSK på Instagram

Postadress:
Piteå Snöskoterklubb - Motorcykel och Snöskoter
Box 196
94124 Piteå

Kontakt:
Tel: 0708384070
E-post: This is a mailto link

Se all info

PSSK sponsorer

AE Däckcenter 

Bilhuset Piteå

CrossFix 

Däckia Piteå

Laitis i Piteå

Pite MC & Motor AB

Piteå Såg & Hyvleri

PSS 

 

 Svedea snöskoterförsäkring