Hoppa till sidans innehåll

Om PSSK


Snöskoterkörning när den är som bäst

Piteå Snöskoterklubb är en ideell förening som drivs av entusiasm och viljan att få uppleva skoterkörning när den är som bäst. Med hjälp av våra medlemmar, markägare och samarbetspartners arbetar vi för ett hållbart, säkert och njutbart skoterliv i Piteå kommun.

Vi har hjärtat djupt i den lokala myllan och kan med stolthet erbjuda över 400 km väl preparerade leder som tar dig till natursköna platser du annars har svårt att nå.

Du som kan ditt Pite känner igen dig. Du som är utsocknes har nya platser att besöka. Platser som betyder något för oss som bor och lever här. Inte nödvändigtvis sådant du finner i turistbroschyren, men definitivt platser där du hittar pitebor från både by och centralort. 

 

PSSK – över 45 år av ideellt arbete

Piteå snöskoterklubb grundades 1971 och har sedan start arbetat på helt ideell basis för att du och jag ska kunna ta skotern ut längs lederna i vår vackra natur. En skotertur på fem mil, som för 40 år sedan var en väldigt strapatsrik tur på alla sätt och vis, är i dag en skön och avkopplande sväng med pulka och matsäck. 

PSSK ansvarar i dag för ca 414 km vinterled. Ledunderhållet sker på ideell basis och finansieras främst av våra trogna medlemmar. Klubben får även ett mindre bidrag per mil från Piteå kommun.

 

PSSK får saker att hända!

Med över 45 år på nacken, sunt förnuft, entusiasm och stor seriositet i vårt arbete har vi i dag möjlighet att påverka, inte minst i vår egen kommun. Överfarten vid väg 373 är ett sådant exempel. Istället för att försvinna helt har en ny led kommit till. Vi bevakar och påverkar även nya infarten Hortlax m.m.

Vill du bli medlem i PSSK? Härligt, du är hjärtligt välkommen! Läs mer här!

 

Uppdaterad: 20 DEC 2017 11:19 Skribent: PSSK
E-post: This is a mailto link

Bli medlem i PSSK

Deep Powder Magazin 2017/2018

Evenemangskalender PSSK

Förarbevis skoter

Kontakta styrelsen

SNOFED

Tänk först - kör sen!

PSSK på Instagram

Postadress:
Piteå Snöskoterklubb - Motorcykel och Snöskoter
Box 196
94124 Piteå

Kontakt:
Tel: 0708384070
E-post: This is a mailto link

Se all info

PSSK sponsorer

AE Däckcenter 

Bilhuset Piteå

CrossFix 

Däckia Piteå

Laitis i Piteå

Pite MC & Motor AB

Piteå Såg & Hyvleri

PSS 

 

 Svedea snöskoterförsäkring